10 Μαΐ 2011

H... ερήμωση της Σπιναλόγκας, έκανε χθες το "Νησί" να σημειώσει μία τρελή κούρσα τηλεθέασης !


Μία ανάσα πριν το φινάλε έχουμε φτάσει πια και οι εξελίξεις στο "Νησί" είναι κάτι παραπάνω απο καταιγιστικές ! Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, η τρελή κούρσα που σημειώνει η δραματική σειρά του Mega κάθε εβδομάδα, να σπάει όλα τα... προηγούμενα ρεκόρ που είχε σημειώσει στους πίνακες τηλεθέασης.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός, πως το χθεσινό επεισόδιο στο οποίο εννοείται πως κυριάρχησε η έξοδος των Χανσενικών από την Σπιναλόγκα και η ερήμωση του "Νησιού", να κάνουν τα μηχανάκια της AGB να χτυπήσουν κόκκινα ! Οσο ,λοιπόν, το "Νησί" εκτοξευόταν στους πίνακες τηλεθέασης, τόσο ο ανταγωνισμός στα υπόλοιπα κανάλια πήγαινε... περίπατο !

Και για του λόγου το αληθές; Το "Νησί" έκανε κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 54,6%, ενώ κάποια στιγμή έφτασε να αγγίζει και το 60,8! Ακριβώς εκείνη την ώρα ,δηλαδή, από τις 10.00 το βράδυ μέχρι και τις 11.00 το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 βούλιαζε με την επανάληψη του "Wipe Out" να κυλιέται στο 6,4%, ενώ το ίδιο θλιβερά, ήταν και τα ποσοστά τηλεθέασης που έκανε και η ξένη ταινία στον Alpha, η οποία τράβηξε στον πάτο της AGB το κανάλι, σημειώνοντας 4,5% !

Αναδημοσίευση από τη σελίδα tlife.gr