6 Μαΐ 2011

Αποσπάστηκε στην Ιεράπετρα ο Διευθυντής της Χειρουργικής του Νοσοκομείου Αγ. ΝικολάουΤην παραίτησή του από τη θέση του Διοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης ανακοίνωσε χθες σε συνέντευξη τύπου ο κ. Μάνος Φραγκιαδουλάκης που υπέγραψε λίγες ώρες πριν λάβει την απόφασή του να αποχωρήσει τη μετάθεση του Διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου στο νοσοκομείο Ιεράπετρας.
Η απόφαση αυτή προκάλεσε και έντονη αναστάτωση στον ιατρικό κόσμο του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου και εμφανώς δυσαρεστημένος ο κ. Ανδρεαδάκης μας είπε ότι δεν ρωτήθηκε ποτέ για την απόφαση αυτή ούτε η διοίκηση αλλά ούτε ο ίδιος.
Η επιστημονική επιτροπή του Νοσοκομείου, πάντως, αποφάσισε, όπως είπε ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Μαυρικάκης, να ζητήσει να μην εφαρμοστεί η απόφαση.
ΜΙΧ. ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ

Αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα της εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ

1 σχόλιο:

 1. Τελικά έγινε κι αυτό ,Μα τέλος πάντων τι νομίζουν ότι θα πετύχουν ? Προτείνω Στον Σύλλογο να κατεβούμε σε απεργία διάρκειας έως ότου ανακληθεί αυτή η έτσι θέλω απόφαση απόσπασης Του Γιατρού Συναδέλφου και Ανθρώπου Μανόλη Ανδρεαδάκη. Δεν πρέπει μόνο να μείνουμε σε ανακοινώσεις ας κάνουμε αυτή την υστάτη στιγμή κάτι πριν είναι αργά. Δεν είναι δυνατόν ο Κ Διοικητής να μην έχει λάβει ακόμα θέση , δεν είναι δυνατόν να λιβανίζει και να του παίρνουν μάχιμο προσωπικό, δεν είναι δυνατόν να καταπατούνε έτσι αδιάντροπα την αξιοπρέπεια του Νοσοκομείου και των εργαζομένων.
  ΑΓΩΝΑ ΤΩΡΑ !!!!!!!!!!!!!

  Εύαγγελος Διαλυνάς
  Αντιπροεδρος
  Πανελλήνιας Ένωσης Τραυματιοφορέων

  ΑπάντησηΔιαγραφή