23 Μαΐ 2011

Ομιλία για την κρίση και την πρόταση του ΚΚΕ την Τετάρτη στην αίθουσα του Εργ, Κέντρου Λασιθίου


Με αφορμή την οικονομική καπιταλιστική κρίση, το μαύρο μπλοκ κυβέρνησης-τρόικας -πλουτοκρατίας παίρνει συνεχώς μέτρα για να ρίξει το βάρος της κρίσης στον Λαό. Τα αντιλαϊκά μέτρα είναι προαποφασισμένα, μόνιμα, και είτε με ανάπτυξη είτε με ύφεση οι εργαζόμενοι καλούνται για άλλη μια φορά να πληρώσουν το μάρμαρο.
Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους μικρούς αγρότες, τους συνταξιούχους, τους νέους και τις γυναίκες που πλήττονται από αυτή την αντιλαϊκή πολιτική να την απορρίψουν, να γυρίσουν την πλάτη τους στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και των άλλων κομμάτων του ευρωμονόδρομου και να συμπορευθούν τώρα με το ΚΚΕ στην οργάνωση και την αντεπίθεση για την λαϊκή εξουσία.

Σε αυτές τις συνθήκες το ΚΚΕ εντείνει την πανελλαδική του δράση για την ανάδειξη των αιτιών της κρίσης και της πολιτικής του πρότασης διεξόδου. Για αυτό το λόγο η Νομαρχιακή Επιτροπή Λασιθίου του ΚΚΕ σας καλεί στην κεντρική συγκέντρωση με θέμα: «Οι πολιτικές εξελίξεις και η πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ»
Ομιλητής θα είναι ο Στέλιος Ορφανός, στέλεχος του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».
Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο την Τετάρτη 25/5 και ώρα 19.00.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΚΚΕ