12 Απρ 2011

Δημοτική Συνεργασία: Ανοικτή επιστολή πρός κ. Δήμαρχο Αγίου Νικολάου

Κύριε Δήμαρχε, 
Στη συνεδρίαση της 30ης Μαρτίου, το Δημοτικό Συμβούλιο ομόφωνα υιοθέτησε πρόταση μου (αριθμός απόφασης 120) για κεκλεισμένων των θυρών σύσκεψη φορέων του Δήμου για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στο θέμα «Χάρτης Υγείας» του Νομού και της Χώρας, μετά και τη δημοσιοποίησή της μελέτης κ. Λιαρόπουλλου. Ταυτόχρονα σας εξουσιοδότησε για την οργάνωση αυτής της σύσκεψης.

Επειδή μέχρι σήμερα 11 Απριλίου δεν έχει γίνει τίποτα.

Επειδή οι εξελίξεις τρέχουν και δε μας περιμένουν.

Επειδή στις 12/4/2011 και στις 13/4/2011 συνεδριάζουν τα Δημοτικά Συμβούλια Ιεράπετρας και Σητείας αντίστοιχα για το ίδιο θέμα.

Επειδή στο Δημοτικό μας Συμβούλιο της 13/4/2011 υπάρχει ως πρώτο θέμα συζήτησης, με τίτλο «Συζήτηση σχετικά με τις εξελίξεις στα θέματα Υγείας» και επειδή πιστεύω ότι η σύσκεψη των φορέων πρέπει να προηγηθεί της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της 13ης Απριλίου 2011, παρακαλώ όπως το αργότερο αύριο 12/4/2011 το απόγευμα, ή το μεσημέρι της Τετάρτης 13/4/2011, συγκαλέσετε στο Δημαρχείο αυτή τη σύσκεψη για συζήτηση του θέματος.

Προτείνω και αυτό είναι στη διακριτική σας ευχέρεια να το αποδεχτείτε, ή όχι, στη σύσκεψη να συμμετέχουν οι :

O Δήμαρχος, οι επικεφαλείς των δύο δημοτικών παρατάξεων της μειοψηφίας, οι πρώην Δήμαρχοι κ. Γ. Χατζηδάκης, κ. Γ. Μενεγάκης, κ. Α. Ζερβός,κ. Ι. Λουκαράκης, ο αρμόδιος σε θέματα υγείας περιφερειακός σύμβουλος κ. Ε. Κλώντζας, ο πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Λασιθίου, ο Διοικητής του νοσοκομείου, ο πρόεδρος του οικονομικού και εμπορικού επιμελητηρίου, ο πρόεδρος ή ο αντικαταστάτης του, του τεχνικού επιμελητηρίου, ο πρόεδρος των ξενοδόχων, ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου, ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στο νοσοκομείο και όποιος άλλος φορέας εσείς κρίνετε απαραίτητο και πιθανόν να μου έχει διαφύγει.