8 Απρ 2011

Αγ. Νικόλαος: "Μονομάχησαν" με ...ομπρέλες θαλάσσης!


Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στην παραλία της Αμμουδάρας, στο Δήμο Αγίου Νικολάου, με αφορμή την εκμετάλλευση της συγκεκριμένης περιοχής, ενόψει θερινής σεζόν.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, δημοτικός παράγοντας βρέθηκε κρατούμενος στο Α.Τ μετά από μήνυση για εξύβριση που κατέθεσε σε βάρος του ο επιχειρηματίας που εκμεταλλευόταν την περυσινή σεζόν την παραλία, ενώ στο νοσοκομείο βρίσκεται - επίσης φρουρούμενος- ένας ακόμα εκπρόσωπος του Δήμου, μετά την "ομπρελιά" που του κατάφερε ο ίδιος επιχειρηματίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν υπάλληλοι της ΔΑΕΑΝ επιχείρησαν να τοποθετήσουν στην παραλία καρέκλες και ομπρέλες, προκειμένου να την ετοιμάσουν να "δεχτεί" τους επισκέπτες.

Το γεγονός αυτό φέρεται να εξόργισε τον Αγιονικολιώτη επιχειρηματία που εκμεταλλευόταν μέχρι πρότινος την έκταση, χωρίς όμως- όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- να έχει καταβάλλει και το ανάλογο μίσθωμα όπως όφειλε.

Η αντίδραση του είχε ως αποτέλεσμα να φτάσουν στην περιοχή οι δημοτικοί παράγοντες αλλά και άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι ωστόσο- όπως απεδείχθη- δεν κατάφεραν να αποσοβήσουν την συμπλοκή που ακολούθησε ...

"Οπλισμένος" με ομπρέλα θαλάσσης ο επιχειρηματίας στράφηκε στον ένα εκπρόσωπο του Δήμου ρίχνοντας τον στο έδαφος και τραυματίζοντας τον .

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε απάντηση από την πλευρά των παραγόντων του Δήμου.

Ακολούθησε ένα "αλαλούμ" μέχρι να απομακρυνθούν άπαντες από την παραλία και να καταλήξουν , όπως προαναφέραμε, κάποιοι στο τμήμα και κάποιοι στο νοσοκομείο

Αναδημοσίευση από τη σελίδα CRETALIVE.GR