24 Φεβ 2019

Ενημέρωση σχετικά με τη στάση του εκπροσώπου των εργαζομένων στη συνεδρίαση του ΔΣ των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων ν. Λασιθίου στις 20/2/2019

Στη συνεδρίαση στις 20/2/2019, στα θέματα των Νοσοκομείων Ιεράπετρας, Σητείας και Νεάπολης και Αγ. Νικολάου, τα οποία είχαν τυπικό χαρακτήρα,  συμφώνησα με τις εισηγήσεις.

Στο θέμα του Νοσοκομείου Ιεράπετρας σχετικά με την ανακατανομή θέσεων στον οργανισμό, και σχετικά με την ανακατανομή χώρων κατόπιν εισήγησης της επιτροπής χωροταξίας, συμφώνησα με τις εισηγήσεις.

Στο θέμα του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου σχετικά με την ανάθεση καθηκόντων οδηγού σε εργαζόμενο του ΓΝΑΝ συμφώνησα με την εισήγηση αναφέροντας όμως ότι θα πρέπει  τις ημέρες που ο συνάδελφος θα εκτελεί καθήκοντα οδηγού, να εκτελεί μόνο αυτά και  να μην εκτελεί παράλληλα και τα καθήκοντα της ειδικότητας του.
Στο θέμα του ΓΝΑΝ που αφορούσε σε πειθαρχικό ζήτημα, συμφώνησα με την εισήγηση.
Ακόμη έθεσα προφορικά ερώτημα σχετικά με το κενό που υπάρχει από 1/1/2019 στο ΓΝΑΝ στην ειδικότητα νευρολόγου, όπως επίσης ερώτημα σχετικά σχετικά με τις υπολοιπόμενες θέσεις επικουρικού προσωπικού που δεν έχουν καλυφθεί ακόμα στο ΓΝΑΝ (ΥΕ βοηθητικού υγειονομικού προσωπικού, ΔΕ υδραυλικών).


Γιώργος Μανουσάκης
Αιρετό μέλος του ΔΣ των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων ν. Λασιθίου ως εκπρόσωπος εργαζομένων πλην ιατρών