12 Σεπ 2008

Σημαίες Κρητικών Επαναστασεων

Σε παλαιότερη μου εγγραφή είχα παρουσιάσει δύο σημαίες Κρητικών επαναστάσεων με την επιγραφή "Ένωσις ή Θάνατος" που δείχνουν ότι οι Κρητικοί πολέμησαν τόσο επίμονα με στόχο όχι απλά την ελευθερία τους, αλλά την ένωση με την πατρίδα, την Ελλάδα. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκα τρεις ακόμα ιστορικές σημαίες, δύο από την επανάσταση του 1866 και μία από την επανάσταση του 1878:


3 σχόλια:

 1. Ωραία πράματα βρίσκεις ωρε Γιώργο! :))
  «..πράγματι ηρωϊκός λαός οι κρήτες», λέει ένας φίλος, «αφού και τώρα με τα τόσα χάλια μας εξακολουθούν να μην... αποσκιρτούν!»
  -->> με την ευκαιρία συζήτησης για το κυνηγητό των αγροτών στη Βολιβία από τους πλούσιους των περιοχών που ζητούν την... ανεξαρτησία τους!
  Σε τι κόσμο ζούμε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τα χάλια μας αφορούν όλους. Οι κρητικοί πάντα νιώθαμε και είμαστε έλληνες με όλατ τα μειοενεκτήματα και τα προτερήματα.

  χάρηκα πολύ που τα λέμε ξανά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. A片,A片,A片,A片,A片,A片情趣用品,情趣,A片,AIO,AV,AV女優,A漫,免費A片,AIO交友愛情館,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,嘟嘟情人色網,一葉情貼圖片區,情色論壇,色情影片,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片區,成人圖片,成人貼圖,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,視訊聊天室,視訊聊天

  麻將,台灣彩卷,六合彩開獎號碼,運動彩卷,六合彩,線上遊戲,矽谷麻將,明星3缺一,橘子町,麻將大悶鍋,台客麻將,公博,game,,中華職棒,麗的線上小遊戲,國士無雙麻將,麻將館,賭博遊戲,威力彩,威力彩開獎號碼,龍龍運動網,史萊姆,史萊姆好玩遊戲,史萊姆第一個家,史萊姆好玩遊戲區,樂透彩開獎號碼,遊戲天堂,好玩遊戲,遊戲基地,無料遊戲王,好玩遊戲區,麻將遊戲,好玩遊戲區,小遊戲,遊戲區,電玩快打,cs online情趣用品,情趣,情趣商品,A片,AIO交友愛情館,AIOAV女優,AV,A漫,免費A片,本土自拍,自拍,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,色情影片,情色網,色情網站,微風成人區,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片區,成人圖片,成人貼圖,成人文章,成人小說,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,080中部人聊天室,080聊天室,中部人聊天室,080苗栗人聊天室,苗栗人聊天室,免費視訊聊天,免費視訊,視訊聊天室,視訊聊天情趣用品,情趣,情趣商品,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,AIO交友愛情館,一葉情貼圖片區,情色論壇,色情影片,色情網站,微風成人區,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人文章,成人小說,A片,AV女優,AV,A漫,免費A片,自拍,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,080中部人聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室情趣用品,情趣,情趣商品,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,做愛,寄情築園小遊戲,色情遊戲,AIO交友愛情館,AIO,色情影片,情色網,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人文章,成人小說,成人電影,麗的色遊戲,自拍,A片,AV女優,AV,A漫,視訊交友網,視訊,視訊交友,免費視訊聊天室,免費視訊,視訊聊天,視訊聊天室,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園

  ΑπάντησηΔιαγραφή