31 Οκτ 2012

Μεγάλη επιτυχία για το νομό Λασιθίου μετά από ενέργειες των Γ. Πλακιωτάκη και Μ. Καρχιμάκη


Από ανατολικά θα συνεχίσει να ανατέλει ο ήλιος στο νομό Λασιθίου, ενώ θα συνεχίσει να δύει από τη δύση, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις που διασφάλισαν  ο βουλευτής Λασιθίου Γ. Πλακιωτάκης και ο πρ. βουλευτής Μ. Καρχιμάκης. Οι δύο λασιθιώτες πολιτικοί παράγοντες εξέδωσαν σχετικές ανακοινώσεις.
Ας τις δούμε αναλυτικά.


Ο βουλευτής Γ. Πλακιωτάκης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Η κοινωνία του Λασιθίου επιθυμεί τη συνέχιση της ανατολής του Ηλίου από την ανατολή προκειμένου να διασφαλιστεί η δημιουργικότητα και η παραγωγικοτητα του τόπου..
Κατόπιν μεθοδευμένων κινήσεων και της άριστης συνεργασίας που είχαμε, πήραμε την διαβεβαίωση ότι το άμεσο προσεχές διάστημα θα ρυθμιστούν όλες οι απαραίτητες λεπτομέρειες ώστε να συνεχίσει να ανατέλλει ο ήλιος από την ανατολή στο νομό μας.
Η θετική αυτή έκβαση μας ικανοποιεί.
Η διατήρηση της ανατολής από τα ανατολικά στο Λασίθι αποτελούσε κοινό στόχο όλων μας.»


Μπήκε η τελική υπογραφή για τη διασφάλιση της δύσης του Ήλιου από τη Δύση στο νομό μας, αναφέρει σε ενημερωτική επιστολή που έστειλε στον αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου , ο πρώην βουλευτής Λασιθίου και γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης.

Από την περασμένη εβδομάδα ο κ. Καρχιμάκης είχε ενημερώσει τον αντιπεριφερειάρχη ότι "αναμένεται η τελική υπογραφή που έπρεπε να τεθεί για τη διασφάλιση της συνέχισης της δύσης του ήλιου δυτικά".
"Θέλω, λοιπόν, σε συνέχεια της συνεργασίας μας να σας ενημερώσω και να σας παρακαλέσω να ενημερώσετε τους ενδιαφερόμενους για το θέμα.
Μετά και την υπογραφή αυτή, η απόφαση διαβιβάστηκε χθες στον αρμόδιο, ο οποίος θα μεριμνήσει για το θέμα, ώστε στο Λασίθι ο ήλιος να συνεχίσει να δύει δυτικά.
"Με αυτή την απόφαση σώζεται η ανάπτυξη του νομού μας και ανοίγει νέα σελίδα για το μέλλον του"
Γιώργος Μανουσάκης