3 Φεβ 2014

Η Πρωτοβουλία Δημοτών του Δήμου Αγίου Νικολάου καλεί τους πολίτες του Δήμου μας την Τετάρτη 05/02/2014 στις 18.00 στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου

  Π  Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ  Η  Σ  Η
 Η Πρωτοβουλία Δημοτών του  Δήμου Αγίου Νικολάου καλεί τους πολίτες του Δήμου μας την Τετάρτη 05/02/2014 στις 18.00 στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου, να συζητήσουμε την δυνατότητα δημιουργίας δημοτικής κίνησης που θα διεκδικεί έναν δήμο:
  • Που θα λέει όχι στην λιτότητα που επιβάλλουν οι πολιτικές των μνημονίων, βάζοντας   στο επίκεντρο τον άνθρωπο και της ανάγκες του.
  •  Που θα λέει όχι στον γραφειοκρατικό και συγκεντρωτικό  «Καλλικράτη», και στην υποβάθμιση των Δημοτικών  κοινοτήτων  δίνοντας την δυνατότητα  στους κατοίκους  να έχουν λόγο και να παίρνουν αποφάσεις  .
  •  Που θα λέει όχι στις ιδιωτικοποιήσεις των υπηρεσιών του, στην διάλυση των δομών Υγείας και παιδείας , την διάλυση των εργασιακών σχέσεων και στην εκποίηση της δημόσιας περιουσίας
 Θέλουμε να είναι  αλληλέγγυος προς όλους πολίτες .  Θέλουμε να ενθαρρύνει αμεσοδημοκρατικά την συμμετοχή των πολιτών στην λήψη των αποφάσεων.  Θέλουμε να  έχει όραμα, σχέδιο και προοπτική για τον τόπο μας, συμβατό με τις ανάγκες της κοινωνίας και του φυσικού περιβάλλοντος.