9 Νοε 2013

Προκλητικά ψεύτες...


Πραγματικά, υπάρχουν στιγμές που τα ψέμματα των κυβερνητικών στελεχών προκαλούν τη νοημοσύνη των πολιτών. Χθες Παρασκευή 8/11 κατά την συζήτηση της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης κάνοντας ένα απολογισμό του έργου του Υπουργείου του, είπε και τα παρακάτω:

"Πετύχαμε να μην μείνει κανένα παιδί εκτός βρεφικών και  παιδικών σταθμών,  μέσα σε αυτήν την τόσο δύσκολη συγκυρία για την ελληνική  οικογένεια, επιχορηγώντας περισσότερες από 60.000 άνεργες ή εργαζόμενες  μητέρες."

Και τα λέει αυτά τη στιγμή που 30 παιδιά διώχτηκαν από τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αγ. Νικολάου και άλλα τόσα κινδυνεύουν να διωχθούν, επειδή ο ίδιος ο κ. Μιχελάκης δεν ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ συμβασιούχων παιδαγωγών (από τις 8 που είχε ζητήσει ο Δήμος Αγ. Νικολάου), κόβοντας και τις 8 θέσεις που είχαν ζητηθεί να εγκριθούν,  λόγω των περικοπών που επέβαλε η τρόϊκα.

Είναι πραγματικά προκλητικό και επικίνδυνο για τη δημοκρατία, ο ίδιος ο υπουργός με την απόφαση του και με την εφαρμογή του μνημονίου έδιωξε 30 παιδιά από τους παιδικούς μας σταθμούς και δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στη λειτουργία των παιδικών σταθμών του δήμου μας, να ισχυρίζεται στη Βουλή ότι η κυβέρνηση πέτυχε να μην μείνει κανένα παιδί εκτός βρεφικών και  παιδικών σταθμών...