18 Φεβ 2016

Φωτογραφίες και videos από τη συμμετοχή μελών του ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων ΓΝΑΝ στις κινητοποιήσεις της Πέμπτης 18/2/2016 στην Αθήνα


Σε μια «καταδρομική» ενέργεια προχώρησαν από τα ξημερώματα της Πέμπτης 168/2/16, προτού ακόμα ξημερώσει, σωματεία εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία καταλαμβάνοντας το κτήριο του υπ. Υγείας, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους. Οι εργαζόμενοι διεκδικούν την απόσυρση του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου αγωνίζονται κατά της υποχρηματοδότησης και της υποστελέχωσής των νοσοκομείων και διεκδικούν την ένταξη τους εργαζομένων στα ΒΑΕ.. Στην κατάληψη συμμετείχαν και μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου.







Να σημειωθεί πως στις 11 το πρωί της Πέμπτης 18/2 , στο πλαίσιο της Παννατικής στάσης εργασίας  (11πμ.-3μμ.) πραγματοποιήθηκε  συγκέντρωση έξω από το υπ. Υγείας και στη συνέχεια πορεία προς το υπ. Οικονομικών, όπου υπήρξε άρνηση από την ηγεσία του Υπουργείου για συνάντηση και σημειώθηκαν επεισόδια και ρήψη χημικών από τις αστυνομικές δυνάμεις.