23 Μαΐ 2015

Υποκριτικός ο Άδωνις (audio)

«Όλη η Ελλάδα είδε ότι βγαίνουμε στους δρόμους και διεκδικούμε, οπότε το «παράπονο» του Υποκριτικού Άδωνι Γεωργιάδη ότι δεν μας βλέπει πλέον  στους δρόμους απαντήθηκε από την παρουσία μας το πρωί της Τετάρτης στην Αθήνα.» σχολίασε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μανουσάκης πρόεδρος των εργαζομένων του ΓΝΑΝ.
Σε ότι δε αφορά τα οικονομικών νοσοκομείων που παρουσίασε ο ίδιος είπε πως φαίνεται πιο ξεκάθαρα από ποτέ ότι ο ίδιος ο βουλευτής της Ν.Δ περηφανεύεται για την θηλιά που έχουν βάλει οι ξένοι δανειστές μας στον δικό μας τον λαιμό. «Ο ίδιος είναι πολύ υποκριτικός γιατί από την μία λέει  ότι υποστηρίζει την πολιτική της Μέρκελ και την ίδια  ώρα διαμαρτύρεται που εξ αιτίας της δεν υπάρχουν λεφτά για τα νοσοκομεία.

Είναι δε κρίμα άνθρωποι από την τοπική Ν.Δ που τους είδαμε στην κομματική συγκέντρωση  να ταυτίζονται με τις λογικές αυτές και να τις χειροκροτούν. Είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπουμε τους ανθρώπους που ξέρουμε και συναντούμε καθημερινά να ταυτίζονται με τις λογικές της Μέρκελ και των δανειστών που μας εκβιάζουν για να πάρει η κυβέρνηση νέα μέτρα εναντίον των εργαζομένων και της χώρας.

Το 15% που δίνουν όλες οι δημοσκοπήσεις στο κόμμα του Σαμαρά και του Γεωργιάδη ας το δουν όλοι τους και ας καταλάβουν την πραγματικότητα.» είπε τέλος ο πρόεδρος των εργαζομένων ο οποίος τόνισε πως στην επαφή που είχαν στον δρόμο οι εργαζόμενοι στην Αθήνα με την πρόεδρο της βουλής και τους αστυνομικούς διαπίστωσαν το πρόσωπο της πολιτείας που στέκεται δίπλα σε όλους όσους διαμαρτύρονται.

Ακούστε εδώ!

Αναδημοσίευση από τη σελίδα fonien.gr