29 Οκτ 2009

Πιπεριά

Τη συνάντησα στη γειτονιά μας στη Μίλατο και μου φάνηκε πολύ όμορφη.

Όμως, όσο και να ξεγελά η ομορφιά της, αν κάποιος κάνει το λάθος να δοκιμάσει από τους καρπούς της, ...κάηκε (κυριολεκτικά)! ! !

2 σχόλια:

  1. Αιμιλία5:43 μ.μ.

    Ψιλοκομμένη μέσα στη φασολάδα είναι
    πεντανόστιμη τις κρύες μέρες του Χειμώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8:30 μ.μ.

    Η Πιπεριά ψιλοκομμένη μέσα στη φασολάδα με τη καυτερή γεύση της το ωραίο άρωμά της και τις βιταμίνες που περιέχει είναι πεντανόστιμη στις κρύες ημέρες του Χειμώνα. Η κόκκινη πιπεριά είναι πιο καυτερή και πιο όμορφη μέσα στο πιάτο βρασμένη με τα φασόλια όχι ωμή.Η μυρουδιά της είναι αξεπέραστη.Και η θρεπτική της αξία είναι μεγάλη.Η ποσότητα όπως αρέσει στον καθένα.Οι υπόλοιπες μπελονιάζονται γίνονται "κολαίνες" αποξηραίνονται και στολίζουν και την κουζινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή