9 Ιουλ 2008

Χασισοφυτεία με 417 δενδρύλλια βρέθηκε στην περιοχή Βραχασίου

ΝΕΑ φυτεία κάνναβης βρέθηκε στην αγροτική περιοχή της Κοινότητας Βραχασίου. Ο εντοπισμός της έγινε τις πρωινές ώρες της Κυριακής, κατά τη διάρκεια μικτής συνδυασμένης αστυνομικής επιχείρησης με επίγειες και εναέριες δυνάμεις, που ερευνούσαν σε αγροτικές και δασικές περιοχές του Νομού Λασιθίου.
Όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου Μανόλης Παναγιωτάκης, ο εντοπισμός της συγκεκριμένης θέσης με τη χασισοκαλλιέργεια έγινε αρχικώς από το ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας και στη συνέχεια από επίγειες δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου (ΕΙΔΑΣΥΔΕ, ΤΑΕ, δύναμη του Επιτελείου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου και του Αστυνομικού Τμήματος Νεαπόλεως) που έλαβαν μέρος.
Ειδικότερα, στην αγροτική περιοχή Καρτσινιανός της Κοινότητας Βραχασίου, μέσα σε εγκαταλελειμμένο ελαιώνα, του οποίου ο χώρος είχε καθαριστεί από αυτοφυείς θάμνους και είχε διαμορφωθεί και περιφραχτεί κατάλληλα, βρέθηκαν 417 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 10 έως 80 εκατοστών.
Επιπλέον, στον ίδιο χώρο υπήρχε φυτώριο κάνναβης σε δύο πλαστικούς δίσκους, στους οποίους υπήρχαν 150 διαμερίσματα πλήρη με κοπριά και σπόρους και μέχρι σήμερα είχαν φυτρώσει σ’ αυτά 18 φυτά κάνναβης ύψους 5 εκατοστών.
Κατασχέθηκαν τα δενδρύλλια, το φυτώριο και τα καλλιεργητικά εργαλεία που βρέθηκαν στον χώρο αυτό.
Η συγκεκριμένη φυτεία ποτιζόταν με λάστιχα που μετέφεραν νερό από κοντινή ελαιοκαλλιέργεια η οποία με τη σειρά της ποτιζόταν από γεώτρηση με πλημμελή επιτήρηση, αφού ο ιδιοκτήτης της κατοικεί εκτός Κρήτης.

«Δημοφιλής» η περιοχή

Ο Αστυνομικός Διευθυντής επεσήμανε ότι η ευρύτερη περιοχή στην οποία εντοπίστηκε η νέα φυτεία αποτελεί «δημοφιλή» τόπο για τους καλλιεργητές και εμπόρους χασίς αφού έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα αρκετές φυτείες. Είναι σημείο «επίκαιρο» - κοντά στην εθνική οδό και σχετικά κοντά σε τουριστικές περιοχές με μαζικό τουρισμό, που συνιστούν εν δυνάμει αγορά για τη διάθεση των ναρκωτικών, χωρίς να χρειαστεί μεταφορά τους σε μεγάλη απόσταση από τον τόπο καλλιέργειας.
Ο κ. Παναγιωτάκης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη νέα επιτυχία της Αστυνομίας, τόνισε τη σημασία και αξία της συνεργασίας των αστυνομικών δυνάμεων με τους πολίτες, προκειμένου να κερδίζονται όλο και περισσότερες μάχες στο πλαίσιο του διαρκή πολέμου κατά των ναρκωτικών που απειλούν την κοινωνία μας.
Ο εντοπισμός της νέας φυτείας επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά, πόσο κοντά μας βρίσκεται η απειλή και ο κίνδυνος, γεγονός που επιτάσσει την εγρήγορση όλων μας, τόνισε ο Αστυνομικός Διευθυντής.
Την προανάκριση για τη νέα αυτή υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης και από αστυνομικές πηγές διατυπώνεται η αισιοδοξία ότι από τα στοιχεία που εστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, μπορεί να προκύψουν πληροφορίες που να οδηγήσουν στους καλλιεργητές.

2 σχόλια:

  1. A片,A片,A片,A片,A片,A片情趣商品,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品,情趣商品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品,情趣商品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品,,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品.情趣,情趣,情趣,情趣,視訊聊天室,情趣,情趣用品,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣麻將,台灣彩卷,六合彩開獎號碼,運動彩卷,六合彩,遊戲,線上遊戲,cs online,搓麻將,矽谷麻將,明星三缺一, 橘子町,麻將大悶鍋,台客麻將,公博,game,,中華職棒,麗的線上小遊戲,國士無雙麻將,麻將館,賭博遊戲,威力彩,威力彩開獎號碼,龍龍運動網,史萊姆,史萊姆好玩遊戲,史萊姆第一個家,史萊姆好玩遊戲區,樂透彩開獎號碼,遊戲天堂,天堂,好玩遊戲,遊戲基地,無料遊戲王,好玩遊戲區,麻將遊戲,好玩遊戲區,小遊戲,電玩快打情趣用品,情趣,A片,AIO,AV,AV女優,A漫,免費A片,情色,情色貼圖,色情小說,情色文學,色情,寄情竹園小遊戲,色情遊戲,AIO交友愛情館,色情影片,情趣內衣,情趣睡衣,性感睡衣,情趣商品,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室 ,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,080苗栗人聊天室,080聊天室,視訊交友網,視訊借錢,黃金,黃金回收,黃金價格,黃金買賣,當舖A片,A片,成人網站,成人影片,色情,情色網,情色,AV,AV女優,成人影城,成人,色情A片,日本AV,免費成人影片,成人影片,SEX,免費A片,A片下載,免費A片下載,做愛,情色A片,色情影片,H漫,A漫,18成人a片,色情影片,情色電影,a片,色情,情色網,情色,av,av女優,成人影城,成人,色情a片,日本av,免費成人影片,成人影片,情色a片,sex,免費a片,a片下載,免費a片下載,成人網站,做愛,自拍

    ΑπάντησηΔιαγραφή