1 Φεβ 2007

Λευτεριά στους φυλακισμένους τηλεθεατές

Κουβέντα δεν λένε οι τηλεοπτικοί σταθμοί, ιδιωτικοί και κρατικοί, για τους 2 απεργούς πείνας Τ. Ζαντορόζνι και Γ. Κυριακόπουλο, που είναι σε απεργία πείνας από τις 28/11 ο πρώτος, από τις 15/12, ο δεύτερος.

Αντίθετα πρόβαλλαν με ιδιαίτερο ζήλο την υποτιθέμενη ιεροσυλία, με την διαμαρτυρία των φοιτητών στην εκκλησία του Πανεπιστημίου, την ημέρα των τριών Ιεραρχών.

Οι 2 απεργοί πείνας είναι προφυλακισμένοι για τα επεισόδια της 6ης /5/06, την στιγμή που μια σειρά από δημόσια πρόσωπα που κατηγορούνται για το παραδικαστικό κύκλωμα και το σκάνδαλο της ΜΕΒΓΑΛ, έχουν αποφυλακιστεί. Οι 2 απεργοί ζητούν ή να αποφυλακιστούν μέχρι την δίκη, ή να προσδιοριστεί η δίκη σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο αγώνας που κάνουν οι δύο απεργοί, είναι αγώνας αξιοπρέπειας και δικαίου, με τίμημα ίσως ακόμα και την ίδια τους την ζωή! Ήδη βέβαια, έχουν υποστεί σημαντικές βλάβες στην υγεία τους, ενδεχομένως και μη αναστρέψιμες.

Η σιωπή των τηλεοπτικών σταθμών για το θέμα, δείχνει την αξιοπιστία και τα κίνητρα των ιδιοκτητών και των διευθυντών τους. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι, που πιστεύουν ότι τους πασάρουν τα κανάλια. ...Κρίμα !

Λευτεριά στους 2 απεργούς πείνας!

Λευτερια στους φυλακισμένους τηλεθεατές.